Lis thuiscreatie alles-in-1 DIY pakketten om zelf woondecoratie te maken

Niet dat ik Engels geen mooie taal vind en mij zeker besef dat DIY internationaal bekend is. Maar ik wilde een originele naam. Eentje die onderscheidend is in de markt, zoals ik heb geleerd als marketeer. Een woord dat DIY pakketten en DIY inspiratie voor het zelf maken voor woondecoratie samenvat. Dus daar zat ik dan, met een groot vel papier met DIY in het midden. Ja met echt papier, zo werkt mijn creatieve brein toch nog het beste. Laat die associaties maar komen. Waarom is het begin altijd zo stroef? En na vijf woorden is de stift niet stil te krijgen. Na een half uur staar ik tevreden naar een vol vel met woorden. En ik staar, en ik staar….in mijn hoofd vorm ik setjes van de woorden…en dan opeens heb ik het: thuiscreatie!

Thuiscreatie is een mooie samenvatting van mijn aanbod; alles-in-1 DIY pakketten en DIY inspiratie voor het zelf maken van woondecoratie. Het is een hobby die je veelal thuis uitvoert, het zijn accessoires voor in huis en je maakt het zelf, oftewel creëert iets. Perfect! Ik maak een klein vreugdesprongetje, wat een lekker woord. En het bekt ook lekker met mijn naam (dank voor de klinkende bijna lief vriendinnetje). Daar gaat een grote dikke cirkel omheen. Voordat de champagne open kan eerst nog een google-check en ook de KvK bevestigd…ik ben de eerste met deze naam! Proost.

Het verhaal achter het logo

Volgende stap is een logo. Een goed logo heeft altijd een verhaal. Het verhaal blijft bij mij ook altijd hangen (of komt dat door mijn marketing afwijking?). Op een gegeven moment herken je het bedrijf al zodra je slechts een deel van het logo ziet of aan het beeldmerk (denk Nike). Wie wil dat nou niet? Oké, een logo met een verhaal en beeldmerk dus. Na een uur schetsen – deze keer wel op de laptop – en twee dagen vol hersenspinsels plof ik met een leeg hoofd op de bank. En daar is het, al die tijd voor mijn neus in de woonkamer. Het logo met een verhaal én beeldmerk. De handafdruk in het logo is van mijn dochter en staat voor de thuiscreaties die je zelf met de hand maakt.

alles-in-1 DIY pakketten om zelf woondecoratie te maken. En DIY inspiratie voor het maken van woondecoratie.

Meer dan een webshop

Thuiscreaties maken vind ik het leukste wat er is. Het geeft je huis de personal touch die het je thuis maken. Of het is een bijzonder cadeau. Zelf heb ik al heel wat thuiscreaties gemaakt. Helaas niet allemaal in een alles-in-1 DIY pakket te vatten. Daarom zal ik ook via blogs DIY inspiratie en DIY tips voor het zelf maken van woondecoratie delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *