maan muurhanger zelf maken alles-in-1 DIY pakket

Er is een babyboom onder mijn vriendinnen. In de coronaperiode zijn er vier baby’s geboren. En het leukste is toch om een persoonlijk kraam cadeau te geven. Hiermee ben je uniek en geef je een mooie herinnering. Daarom bedacht ik een DIY muurhanger als kraam cadeau. Tegenwoordig is de babykamer niet meer traditioneel blauw of roze. De trendy woonstijl in het huis komt terug in de babykamer. Deze DIY maan muurhanger past met de aardse tinten helemaal bij de woontrends van nu.

alles-in-1 DIY pakket maan muurhanger. Inclusief instructies, dus je kunt meteen aan de slag.

Voor deze leuke DIY maan muurhanger heb ik gekozen voor een aardse bruintint met pompoms als kleuraccent. Okergeel en beige; helemaal van nu. Het wol geeft de maan een zachte uitstraling. Daarnaast zorgen de pompoms voor een vrolijke noot. En de leren punten geven daarbij het geheel een stoere touch. Ze waren allemaal enthousiast. Hij schittert nu al aan vier muren. Dus we hebben er een alles-in-1 DIY pakket van gemaakt. Hierin zitten alle materialen die je nodig hebt om de maan muurhanger te maken. En heldere instructies. Daarmee kun je meteen aan de slag met jouw kraam cadeau. Ook leuk als thuiscreatie voor je eigen kinderen natuurlijk. Of gewoon voor jezelf 🙂

Let’s create!

Je shopt de DIY maan muurhanger hieronder. Het pakketje past door de brievenbus, dus dat is gunstig voor de verzendkosten.

alles-in-1 DIY pakket maan muurhanger. Inclusief instructies, dus je kunt meteen aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *