Hoe schattig zijn die klein handjes en voetjes van je baby? Vlak na de geboorte heb ik deze dan ook vereeuwigd in gips. Met zo een gipspakketje, je kent ze vast wel. Het herinnert mij aan de overweldigende golf van liefde die ik over mij heen kreeg bij de geboorte. Een mijlpaal.

Toen we een jaar geleden weer een mijlpaal te vieren. We kochten een nieuw huis. Ook hiervoor zocht ik een creatieve manier om ook deze te vereeuwigen. Bij het uitpakken kwam ik de hand- en voetafdrukjes weer tegen – zo lief! En nu, jaren later, zijn de handjes en voetjes nog net zo schattig. Babyhandjes zie je veel, maar waarom ook niet van je kleuters? Een hand- en voetafdruk op de dag van de verhuizing is de mooie herinnering aan de mijlpaal geworden. En deze keer natuurlijk een zelf gemaakte thuiscreatie.

Het is een DIY pakket handafdruk op beton geworden. Een MDF plank bekleed met beton en daarop de hand- en voetafdrukjes. Dit past geweldig bij onze woonkamer. De kids hebben hartelijk gegiecheld toen de verfroller over hun handje en voetje ging. Met de houten beginletter van hun naam weten we straks nog welke van wie is. Deze houten letter is ook handgemaakt. Allen niet door mij. Deze kocht ik in Indonesië. Dat maakt het een dubbele mooie herinnering! De hand- en voetafdrukjes staan nu te schitteren op ons tv-meubel.

DIY pakket handafdruk op beton

Let’s create

Vanwege de vele positieve reacties van onze visite is het nu ook een DIY pakket geworden. Shop nu ons DIY pakket handafdruk op beton. Alles wat je nodig hebt, inclusief instructies zit erin. Je kunt meteen aan de slag. Voor het DIY pakket heb ik wel gekozen voor een kleinere variant. Op deze manier past het DIY pakket door de brievenbus. Daarnaast past de DIY bij de vele ronde vormen die we tegenwoordig aan onze muur hebben hangen. Bijvoorbeeld tussen de wandmanden of bij de behangcirkel. De naam kun je erbij schilderen met de bijgevoegde letterstencil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *