Join de thuiscreatie club als DIY member

Als DIY member ontvang je elk kwartaal een nieuw alles-in-1 DIY pakket. Jouw creatieve moment om mooie, trendy interieurdecoratie te maken. En een compliment voor jezelf én een nieuw item in je huis of als cadeau. Je hebt geen ervaring nodig, met de bijgeleverde instructies kan iedereen het maken. Bovendien ontvang je als eerste het nieuwste alles-in-1 DIY pakket uit de collectie. Join de thuiscreatie club als DIY member.

Hoe werkt het?

1. Meld jezelf aan door onderaan deze pagina je gegevens in te vullen en op de ‘join’ knop te klikken.

2. Binnen 2 dagen ontvang je de bevestiging dat je bij de club hoort als DIY member. Hierin staat alle detailinfo en de betalingsregeling. We vragen je om een periodieke overboeking in te stellen.

3. Nu hoef je je verder geen zorgen te maken over de betaling, dit gaat de maand erna automatisch.

4. Vanaf de 11e van iedere maand verzenden wij je DIY alles-in-1 pakket via PostNL. Daarmee kun je binnen twee weken aan de slag.

Kosten

Als DIY member betaal je 5 euro per maand. Vervolgens ontvang je elk kwartaal een nieuw alles-in-1 DIY pakket. Hierin zitten alle materialen die je nodig hebt. Daarmee kun je meteen aan de slag. Met de bijgeleverde instructies kan iedereen het maken. Je ontvangt de alles-in-1 DIY pakketten uit ons assortiment en bent bovendien de eerste die de nieuwste ontvangt! Je betaalt een bijdrage van 2,30 euro voor de verzending binnen Nederland. Deze kosten komen bovenop het maandbedrag.

Opzegtermijn

Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Om op te zeggen stuur je een email naar de klantenservice.

Als je voor de 1e van de eerste maand van het kwartaal bij de club komt als DIY member, ontvang je het alles-in-1 DIY pakket van het eerstvolgende kwartaal. Join je als het kwartaal al van start is gegaan, ontvang je dus het alles-in-1 DIY pakket van het kwartaal erna.

Welke DIY pakketten ontvang je?

Bekijk hier onze DIY pakketten welke je ontvangt als DIY member. Bovendien ontvang je als eerste het nieuwste alles-in-1 DIY pakket uit de collectie.

Vragen, opzeggen of pauzeren

Voor vragen, opzeggen of pauzeren van het membership kun je contact opnemen met de klantenservice via info@listhuiscreatie.nl.

Ja, ik wil DIY member worden

DIY member formulier