Ondernemers zoeken vaak inspiratie bij elkaar. Zo kwam Lis vorig jaar op de website terecht van The DIY Store. Ook zij waren op zoek naar samenwerkingen voor inspiratie en verrijking. Wat begon met een bericht, werd een telefoontje en nog een en nog een, de klik was er en de ideeën gaan stromen.

Eind vorig jaar hebben Listhuiscreatie en The DIY Store de handen ineengeslagen om een gevarieerder aanbod te bieden aan jullie, de echte DIY-liefhebbers. 

Wat ik zo prettig aan het contact vind is de open- en eerlijkheid. Beide bedrijven bevinden zich in de bloeiende fase en we hebben veel ervaringen en tips gedeeld. Al snel besloten we op basis van de klik een samenwerking aan te gaan. Ook hierover veel ideeën, laten we beginnen bij het begin en elkaars producten promoten. Lis heeft een eigen assortiment met zelf samengestelde alles-in-één DIY pakketten en The DIY Store gaat voor een breder assortiment met een mix van eigen en ingekocht DIY pakketten. We vullen elkaar hierin mooi aan. Zo zijn een aantal van Lis haar producten beschikbaar bij The DIY store en andersom. En dan die eerste verkoop – DIY pakket kurken onderzetters, dat vergeten we nooit meer!

Het smaakt ook zeker naar meer. Voor het nieuwe jaar breiden we onze samenwerking verder uit, daar kijk ik naar uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *