palmboom wandhanger DIY idee

En toen waren daar ineens weer mooie dagen. Summer vibes! Heerlijk genieten van de zon buiten in de tuin. Wegdromen in de warme zonnestralen. Even waan ik mij weer op die mooie, idyllische bestemmingen met mijn voetjes in het zand. Wat heb ik dat gemist dit jaar. Kunnen we dit gevoel vasthouden? Jazeker! Met deze palmboom wandhanger.

Ken je dat, wanneer je iets ziet dat je doet denken aan dat ene mooie moment? Dat heerlijke gevoel? Dat heb ik dus met palmbomen. Zodra ik een palmboom zie, ben ik weer op dat mooie strand met een cocktail in de hand. Genieten! En zo schiet het me op de mooie zomermiddag te binnen; er mist een palmboom in de tuin. Dezelfde als bij die mooie bestemming kan natuurlijk niet. Echter is er nog wel een plekje vrij in de veranda. Ik breng die summer vibes met een palmboom wandhanger.

Aan de slag

Eerst ga ik op zoek in de garage naar geschikte materialen. De overgebleven materialen van elke klus bewaren we altijd. Omdat weggooien zonde is en ik vaak diy uitspatten heb als deze 😉 Zo zijn we lekker duurzaam bezig. Heb jij ook nog veel restmaterialen in je garage? Je kunt er zoveel mee maken, zoals het idee dat ik beschrijf in dit blog. Maar ook in mijn vorige blog: Creatief met tegels.

Uiteindelijk maak ik de palmboom wandhanger van bamboe, touw en hout. Het is niet moeilijk, wel heel leuk. En nu hebben we het hele jaar door summer vibes met een palmboom wandhanger 🙂 Onder de foto de werkbeschrijving om zelf aan de slag te gaan.

Palmboom wandhanger zelf maken

Benodigdheden:

 • Dunne houten plaat
 • Houtlijm
 • Touw
 • Bamboe
 • Verf en kwast

Werkbeschrijving:

 1. Zaag de bamboe stokken op maat. Ik ga voor 70 x 20 cm.
 2. Boor gaatjes in de bamboe stokken.
 3. Knoop de bamboe stokken aan elkaar. Vergeet niet aan een zijde een ophang lus te maken.
 4. Zaag het hout op maat.
 5. Plak deze vast aan het bamboe frame.
 6. Schilder de bamboe op het hout en klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *